Speciale activiteiten

Sportief verjaardagsfeestjes voor 6 tot 12- jarigen

Is jouw zoon of dochter jarig en wil je dat op een actieve manier vieren? Laat de sportdienst dan jouw verjaardagsfeestje organiseren voor de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes.

Vanaf 14 uur starten we met dolle waterpret in het zwembad met spelmateriaal en onder begeleiding. Tussen 15 en 16 uur kunnen de kinderen zich uitleven in de sporthal met een sport naar keuze of op een sportparcours. Tenslotte zijn er rond 16 uur pannenkoeken en een geschenkje voor de jarige!

Woensdagnamiddag van 14 tot 16.30 uur. De prijs bedraagt 8 euro per kind met minimum 10 kinderen. Vooraf reserveren in het Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2, 09/340.50.80 of sportdienst@lokeren.be.

 

Start to MTB:

In het najaar organiseert Sportdienst Lokeren start to Mountainbike. Start to MTB is een project i.s.m. Sport Vlaanderen en de erkende Vlaamse wielerfederaties en Vlaamse wielerscholen.
Iedereen die wil starten met MTB of die reeds een beetje ervaring heeft is van harte welkom. Dit project staat open voor jong en oudvanaf 12 jaar. Ideaal dus ook voor ouders om samen met zoon of dochter te sporten!

Doel van dit project is om mensen te laten kennis maken met de MTB sport op een zeer laagdrempelige manier. De nadruk ligt op kennismaking met recreatief fietsen in de vrije natuur.

Iedereen vanaf 12 jaar mag deelnemen (-16 jaar onder begeleiding van een volwassene).

De lessen gaan door op zondag 16-23 en 30 september en op zondag 7en 14 oktoberen dit telkens van 9u tot 12u. Verzamelen doen we steeds in het Sport –en Jeugdcomplex, Sportlaan 2 aan de groene balie in de inkomhal. Er zijn kleedkamers voorzien dus douchen na afloop van elke les is mogelijk.

Volwassenen betalen 30€

Jongeren tot 18 jaarbetalen 20€

Huur van een MTBkan mits dit op voorhand aangevraagd wordt. Hiervoor is wel een extra kost van 75€ voorzien.

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk en kan aan de balie van het Sport –en  Jeugdcomplex.

Wielerkledij is niet noodzakelijk maar wel handig! Fietshelm is verplicht!

 

De eerste les is op zondag 16 september.

Inschrijven kan aan de balie van het Sport –en Jeugdcomplex.

Meer info is te verkrijgen bij de stedelijke sportdienst, telefonisch op het nummer 09/340 50 82 of mailen naar tom.duquet@lokeren.be

 

Leeg